PORSAANFILEETÄ SINAPPISESSA KERMAKASTIKKEESSA
2 sipulia silputtuna
4 valkosipulinkynttä silputtuna
voita ja oliiviöljyä paistamiseen
1 1/2 kg porsaan ulkofileetä
4-5 rkl hunajasinappia (myös Dijon-hunajasinappi käy hyvin)
3 dl kuohukermaa
2 Fond du Chef Beef-fondikuutiota
1 rkl worchesterkastiketta
1 1/2 rkl pippurisekoitusta
2 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
Kuullota sipulisilput pehmeäksi voin ja oliiviöljyn seoksessa. Siirrä pataan odottamaan. Poista porsaanfileestä ylimääräinen rasva ja kuutioi liha. Ruskista lihakuutiot pannulla parissa-kolmessa erässä ja siirrä pataan. Lisää pannulle loraus vettä aina ennen kuin paistat uuden lihaerän. Kiehauta vesi ja kaada pataan. Sekoita vehnäjauhot vesitilkkaan ja lisää pataan. Lisää myös kerma, mausteet ja loppu vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 2 tuntia. Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.