PORSAANFILEETÄ PIPPURISESSA KERMAKASTIKKEESSA
1 porsaan sisäfilee (n. 500 g)
suolaa
paistamiseen:
nokare voita
Leikkaa 1-2 sentin paksuisiksi viipaleiksi, mausta suolalla. Paista voissa pannulla pintaan kaunis väri.
kastike:
3 dl kuohukermaa
2 rkl hunajasinappia (esim. Dijon)
2 rkl calvados
1 rkl viherpippureita
1 rkl roseepippureita
1/2 rkl mustapippureita
1/2 tl suolaa
1 rkl vehnäjauhoja + loraus kermaa suurustukseen
Rouhi pippurit morttelissa ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää paistetut lihaviipaleet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia. Tarjoa lohkoperunoiden kanssa.
Viinilasillinen: Seven Falls Merlot
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.