Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2022.3.2015%2

LOIMULOHISALAATTI

erilaisia salaatteja (esim. rucola, vuonankaali ja frisee-salaatti)

1 avokado viipaloituna 

1 keitetty kananmuna

muutama viipale halloumia (paista öljytilkassa molemmin puolin)

parsaa (keitä suolalla maustetussa vedessä al dente)

loimulohta

 

kastike:

1 rkl oliiviöljyä

1 tl hunajasinappia (mulla oli itse tehtyä, myös Dijon käy mainiosti)

1/2 rkl valkoista balsamicoa

1-2 tl juoksevaa hunajaa

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.