LOIMULOHISALAATTI
erilaisia salaatteja (esim. rucola, vuonankaali ja frisee-salaatti)
1 avokado viipaloituna
1 keitetty kananmuna
muutama viipale halloumia (paista öljytilkassa molemmin puolin)
parsaa (keitä suolalla maustetussa vedessä al dente)
kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajasinappia (mulla oli itse tehtyä, myös Dijon käy mainiosti)
1/2 rkl valkoista balsamicoa
1-2 tl juoksevaa hunajaa
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.