Ruokia%20ja%20leivonnaisia%203.3.2015%20

MARINOIDUT BROILERFILEET

1 pkt (350 g) ohuita broilerfileitä

marinadi:
2 rkl hunajasinappia (esim. Dijon)
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
2 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl roseepippurirouhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
 
Anna broilerfileiden marinoitua yön yli ja grillaa tai paista ne 225 asteisessa uunissa kypsiksi (n. 15-20 min).


CHILIMAJONEESI:

100 g majoneesia
1/2 dl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)
Chili Explosionia
mustapippuria myllystä
sipaus suolaa

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

 


BROILER-VUOHENJUUSTOHAMPURILAINEN 

Reissumies-ruissämpylä, paahdettuna

1 kypsä broilerin fileepihvi

hunajalla maustettua pehmeää vuohenjuustoa

paahdettua sipulia

rapeaksi paistettua pekonia

chilimajoneesia

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2022.2.2015%2