CANTALOUPE-MINTTUSALAATTI
1 cantaloupe-meloni
1 rkl sitruunamehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
muutama mintunoksa
Halkaise meloni ja poista siemenet esim. lusikan avulla. Koverra hedelmäliha palloraudalla tai kuori meloni ja kuutioi se. Sekoita hunaja ja sitruunamehu kulhossa ja kääntele sekaan melonin palat. Revi mintunlehdet oksista ja silppua ne. Sekoita salaatin joukkoon.
TALEGGIO-PROSCIUTTONYYTIT
200 g taleggio-juustoa
9 siivua (1 pkt) prosciuttoa
loraus oliiviöljyä
Leikkaa juusto 9 osaan ja kääri palat prosciuttosiivuihin. Paista nyytit pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa heti cantaloupe-minttusalaatin kera.
Viinilasillinen: Pongrácz Rosé Brut
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.