NYHTIS-PASTA
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
2 dl punaviiniä
2 prk tomaattipyreetä
1 prk hyvää tomaattimurskaa
1 dl BBQ-kastiketta
1 tl suolaa
1 rkl ruokokidesokeria tai fariinisokeria
1 tl mustapippurirouhetta
2 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl korianteria
1-2 rkl worchesterkastiketta
1 tumma fondikuutio
n. 500 g nyhtöpossua
lisäksi:
300 g nauhapastaa (Tagliatelle), keitä pakkauksen ohjeen mukaan
tarjoiluun:
vastaraastettua parmesaania
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää punaviini ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Viinilasillinen: Piqueras Syrah-monastrell
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.