KINKKUPIIRAKKA
pohja:
100 g huoneenlämpöistä voita
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 dl kylmää vettä
täyte:
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 sipuli silputtuna
loraus oliiviöljyä
1 pkt (300 g) palvikinkkuleikkelettä silputtuna
1 prk Paahdettu sipuli-fraichea
1 prk (200 g) Creme Bonjour Paahdettu sipuli-tuorejuustoa
2 kananmunaa
150 g Mustaleima Emmental-raastetta
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
pinnalle:
150 g Mustaleima Emmental-raastetta
koristeluun:
ilmakuivattua kinkkua
tuoretta basilikaa
Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Kuulluta sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.
Koristele ilmakuivatulla kinkulla ja tuoreella basilikalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.