KANTARELLIMOUSSE
nokare voita
1 valkosipulinkynsi silputtuna
1 pieni sipuli silputtuna
1 l kantarelleja silputtuna
1/2 tl kuivattua timjamia
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl yrttisuolaa (Herbamare)
1 prk smetanaa kevyesti vaahdotettuna
1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
Silppua kantarellit ja hauduta niitä kuivalla pannulla, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää voinokare ja valkosipuli- ja sipulisilput, paista kypsäksi. Mausta ja anna jäähtyä kunnolla. Vatkaa kerma ja smetana vaahdoksi, yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon jäähtynyt sieni-sipuliseos. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Tarjoa esim. lohkoperunoiden ja sisäfileepihvin kera.
Viinilasillinen: Torres Gran Sangre de Toro Barrel Aged
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.