Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2014%2Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2014%2

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2014%2

KANANKOIPIA UUNISSA

3 kpl broilerin koipireisiä

1 rkl Sitrus-grillimaustetta

1 rkl roseepippurirouhetta

mustapippuria myllystä

muutama oksa tuoretta rosmariinia

 

LIEMI:

1 1/2 dl kuivaa valkoviiniä

1 tl juoksevaa hunajaa

 

Mausta koipireidet molemmin puolin  ja laita ne voideltuun uunivuokaan. 

Sekoita hunaja valkoviinin joukkoon ja kaada seos vuokaan.

Asettele päälle tuoreita rosmariininoksia. 

Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin tunti. 

 

Lisukkeena ratatouille

 

Viinilasillinen: Vallis Queyras Grenache-Syrah