Helmikuu%202012%20065.jpg

DOOLEY'S MOUSSE
4 annosta

1 dl kuohukermaa
125 g mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria
1 dl Dooley's-likööriä
2 liivatelehteä

 

koristeluun:

rouhittua suklaata

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi. Vaahdota kerma, sekoita joukkoon mascarpone ja tomusokeri. Ota 2 rkl likööristä erilleen esim. kahvikuppiin tai muuhun mikronkestävään astiaan ja sekoita loppu likööri kermaseoksen joukkoon. Kuumenna erilleen ottamasi likööritilkka mikrossa. Purista liivatteista vesi pois ja liuota liivatteet kuumaan likööritilkkaan. Kaada seos ohuena nauhana kermaseokseen koko ajan hyvin vatkaten. Jaa seos neljään lasiin ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin pari tuntia. Koristele suklaarouheella.