RAPUPASTA
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
1/2 dl kuivaa valkoviiniä
1 dl parmesanraastetta
1 dl kuohukermaa
2-3 rkl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)
Chili Explosionia myllystä
mustapippuria myllystä
suolaa
1 prk (200 g) chilituorejuustoa
1 prk ravunpyrstöjä liemessä, valutettuna
LISÄKSI:
250 g Tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Kastike valmistuu sillä välin kun keität pastan. Kuullota sipulisilput öljyssä pehmeiksi. Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää kerma, parmesanraaste ja mausteita maun mukaan. Anna kiehua hiljalleen sen aikaa, kun pasta kiehuu. Käännä kastikkeen levy pois päältä ja lisää tuorejuusto joukkoon sulamaan. Sekoittele välillä. Valuta ravunpyrstöt siivilässä ja lisää ne kastikeen joukkoon. Kääntele lopuksi sekaan valutettu pasta. Tarjoa vastaraastetun parmesaanin kera.
Viinilasillinen: Sartori Marani Appassimento
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.