Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2012.1.2015%2

PIHVIT HIRVEN SISÄPAISTISTA JA PIPPURINEN VISKI-KERMAKASTIKE

3 kpl hirven sisäpaistipihvejä

voita

suolaa

 

kastike:

3 dl kuohukermaa

1/2 pkt (125 g) Koskenlaskija Voimakas-sulatejuustoa

2 rkl viskiä

2 rkl riistafondi kantarellilla

1 rkl hunajasinappia

1 1/2 rkl kokonaisia viherpippureita

1/2 rkl kokonaisia mustapippureita

1 tl suolaa

pannun huuhteluliemi

1 1/2 rkl vehnäjauhoja + tilkka kermaa suurustukseen

 

Mausta pihvit suolalla molemmin puolin ja paista ne voissa pannulla yksi kerrallaan.  Laita pannulle jokaisen pihvin paistamisen välissä tilkka vettä, kiehauta se ja ota se talteen kastiketta varten. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset, lisää pihvt ja anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia. 

Tarjoile voissa paistettujen herkkutattiviipaleiden ja perunoiden kera. 

Viinilasillinen: Grand Barossa Shiraz, minun makuuni todella hyvä viini =)

 

Ideakeittiö