Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2018.1.2015%2

KATKARAPUKUORRUTETUT LOHIMEDALJONGIT

4 lohimedaljonkia

suolaa ja mustapippuria myllystä

 

kuorrutus:

200 g katkarapuja

200 g chilituorejuustoa

1 rkl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)

Chili Explosionia myllystä

mustapippuria myllystä

(suolaa)

 

pinnalle:

parmesan-raastetta

 

Laita medaljongit voideltuun uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä seos medaljonkien päälle vuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Ripittele kypsennyksen loppupuolella päälle reilusti parmesan-raastetta.

 

PERSIMON-VUOHENJUUSTOSALAATTI

frisee-salaattia

vuonankaalia

rucolaa

pehmeää vuohenjuustoa

2 persimonia

 

kastike salaatille:

1 rkl oliiviöljyä

1/2 rkl valkoista balsamicoa

1/2 rkl juoksevaa hunajaa

ripaus suolaa

mustapippuria myllystä

 

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Asettele huuhdellut salaatit lautaselle pediksi ja valuta päälle kastike. Nostele haarukan avulla salaatin päälle vuohenjuustonokareita ja ripottele päälle kuutioidut persimonit.

Viinilasillinen: Laroche Chardonnay L