KATKARAPUKUORRUTETUT LOHIMEDALJONGIT
4 lohimedaljonkia
suolaa ja mustapippuria myllystä
kuorrutus:
200 g katkarapuja
200 g chilituorejuustoa
1 rkl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)
Chili Explosionia myllystä
mustapippuria myllystä
(suolaa)
pinnalle:
parmesan-raastetta
Laita medaljongit voideltuun uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä seos medaljonkien päälle vuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Ripittele kypsennyksen loppupuolella päälle reilusti parmesan-raastetta.
PERSIMON-VUOHENJUUSTOSALAATTI
frisee-salaattia
vuonankaalia
rucolaa
pehmeää vuohenjuustoa
2 persimonia
kastike salaatille:
1 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl valkoista balsamicoa
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Asettele huuhdellut salaatit lautaselle pediksi ja valuta päälle kastike. Nostele haarukan avulla salaatin päälle vuohenjuustonokareita ja ripottele päälle kuutioidut persimonit.
Viinilasillinen: Laroche Chardonnay L
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.