HAMPURILAISPIHVIT:
3 kpl
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
nokare voita
300 g poron jauhelihaa
1 kananmuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
1/2 tl kuivattua timjamia
Meiran Metsäistä lihamaustetta myllystä
voita pihvien paistamiseen
Kuullota silputut sipulit voissa. Vaivaa hampurilaispihvien ainekset taikinaksi ja muotoile taikinasta 3 pihviä. Paista pihvit voissa.
KARAMELLISOIDUT PUNASIPULIRENKAAT
reilun kokoinen nokare voita
2 isoa punasipulia renkaina
1 rkl sokeria
suolaa myllystä
loraus vettä
Paista sipulirenkaita pannussa sokerin kanssa, kunnes ne pehmenevät, lisää hiukan vettä ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla.
hampurilaisen välissä:
salaatin lehti
pihvi
rapeaksi paistettua pekonia
karamellisoituja punasipulirenkaita
paahdettu sipuli-majoneesia (Lidl)
voissa paistettuja herkkutattiviipaleita
Hampurilaisten "sämpylöinä" meilla oli Reissumies Tosi Tumma-leipää, jotka paahdoin leivänpaahtimessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.