Ruokia%20ja%20leivonnaisia%207.12.2014%2

PUNSSILLA AATELOITU VIIKUNAHILLO

400 g kuivattuja pehmeitä viikunoita

2 dl kuivaa valkoviiniä

3 dl vettä 

1/2 pkt (165 g) hillo-marmeladisokeria

1/2 dl punssia

 

Poista viikunoista kovat kannat ja silppua viikunat. Laita silputut viikunat, valkoviini ja vesi kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä n. 45 min. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä vielä 15 min. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä hieman.  Soseuta hillo sauvasekoittimella ja mausta punssilla. Voit toki halutessasi jättää punssin poiskin. Purkita hillo. Annoksesta tulee 5-6 pilttipurkillista. Meillä oli tarjolla Stocmann Herkusta ostettuja keksejä ja Västerbottensostia viikunahillon kera. Testasimme hilloa myös Aura-juuston kera ja yhdistelmä toimi loistavasti. =)