TÄYTETYT PAPRIKAT
4 isoa paprikaa
täyte:
1 dl pitkäjyväistä riisiä
2,5 dl vettä
1/2 tl suolaa
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
250 g paistijauhelihaa
200 g Savuinen BBQ tuorejuustoa
mustapippuria myllystä
2 tl Nomu Barbeque Rub-mausteseosta
2 tl savustettua paprikajauhetta
reilusti Chili Explosionia myllystä
ripaus suolaa
pinnalle:
reilusti juustoraastetta
Mittaa vesi, riisi ja suola kattilaan. Laita levy täysille ja kun seos kiehuu, käännä levy ykköselle ja anna riisin hautua välillä sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin ja siirrä kattila sitten pois liedeltä.
Kuullota sipuli-ja valkosipulisilppu öljyssä. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Kaada seos kattilaan riisin joukkoon. Lisää loput ainekset, maista ja lisää mausteita mausi mukaan.
Leikkaa paprikoista "hattu" pois ja poista siemenet ja kalvot. Täytä paprikat jauhelihaseoksella. Ripottele päälle paljon juustoraastetta.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa n.25 minuuttia.
Viinilasillinen: Gnarly Head Old Vine Zin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.