Jouluaatto%202014%20006.jpg

Tämän ohjeen löysin Hellan ja viinilasin välissä-blogista =).

 

KYLMÄSAVULOHIRULLA

 

300 g kylmäsavulohisiivuja

1 omena kuorittuna ja raastettuna

1 rkl situunamehua

1 prk piparjuurituorejuustoa (Cantadou)

(tilkka kermaa tarvittaessa täytteen notkistamiseen)

 

Asettele lohiviipaleet limittäin kelmulla päällystetyn folion päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Kuori omena ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Sekoita omenaraaste, tuorejuusto ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi. Notkista seosta kermalla tarvittaessa. Levitä seos lohilevyn päälle ja rullaa levy kääretortun tapaan. Laita rulla pakastimeen pariksi tunniksi niin se on helpompi viipaloida.