KYLMÄSAVULOHIPASTA
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
nokare voita
150 g viipaloitua kylmäsavukirjolohta silputtuna
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
1 dl parmesanraastetta
2 dl kuohukermaa
mustapippuria myllystä
2 tl sitruunamehua
3 rkl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)
200 g Creme Bonjour chili-tuorejuustoa
Chili Explosionia myllystä
lisäksi:
250 g Tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
tarjoiluun:
vastaraastettua parmesan-juustoa
Keitä pasta sillä välin kun valmistat kastikkeen.
Kuullota sipulisilppuja voissa, kunnes ne pehmenevät. Lisää silputtu kylmäsavulohi ja sekoittele hetki. Lisää valkoviini ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää loput ainekset, tuorejuustoa lukuunottamatta.
Kun pasta on kypsää, siirrä kastike pois liedeltä ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti vastaraastetun parmesaanin kera.
Viinilasillinen: Cono Sur Bicicleta Riesling
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.