SAARISTOLAISLEIPÄPALAT LOHIMOUSSELLA
lohimousse:
200 g Creme Bonjour katkarapu-tuorejuustoa
150 g kylmäsavulohi-siivuja
2 kevätsipulia silputtuna
1/2 sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
koristeluun:
silputtua ruohosipulia
Viipaloi saaristolaisleipä n. 1-1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi. Ota pyöreällä muotilla paloja viipaleista (yhdestä viipaleesta tulee 2 pyöreää palaa).
Mittaa tuorejuusto, lohisiivut ja creme fraiche monitoimikoneeseen ja surauta tasaiseksi massaksi. Sekoita lusikalla joukkoon pieneksi silputut kevätsipulit, puolikkaan sitruunan mehu ja reilusti mustapippuria myllystä. Pursota pyöreiden leipäviipaleiden päälle. Koristele silputulla ruohosipulilla. Ylijääneet leivän jämäpalat voi käyttää vaikka Snack Popseihin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.