PIPPURINEN LIHAPASTA
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
nokare voita
400 g naudan sisäfileetä suikaloituna
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 tumma fondikuutio
1 prk Pippurisekoitus-fraichea
1 tl paprikajauhetta
Chili Explosionia myllystä
lisäksi:
250 g Tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Lorauta sekaan rypsiöljyä ja suolaa. Laita pastakerät kattilaan kun vesi kiehuu. Veden kiehumista odotellessa silppua sipulit ja kuullota ne voissa. Lisää lihasuikaleet ja paista kunnes ne saavat väriä. Lisää valkoviini ja keitä pari minuuttia välillä sekoitellen. Lisää fondikuutio ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua pastan keittämisen ajan. Lisää loppuvaiheessa fraiche ja kiehauta. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile heti.
Viinilasillinen: Babylon's Peak
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.