TEX-MEX VOILEIPÄKAKKU
2 pkt ruispaahtoleipää (1 pkt täysyväpaahtista)
Broileritäyte:
1 rs (450 g) maustamattomia/hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1-2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tlk (320 g) tomaattisalsa -meksikolaiskastiketta (käytin 1/2 tlk)
1 tlk (300 g) juustodippiä
Guacamoletäyte:
1 tlk (à 300 g) guacamoledippiä
1 punainen paprika (puolikas tuore kurkku pieninä kuutioina)
Kostutus:
vettä
sitruunamehua
Kuorrutus:
1 tlk (à 300 g) guacamoledippiä
200 g ranskankermaa
Koristeeksi:
miniluumutomaatteja
kurkkua
jääsalaattia
juustoa
nacho-rullia
Ruskista broilerisuikaleet öljyssä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Hienonna lihat leikkuulaudalla. Sekoita joukkoon salsakastike ja juustodippi.Kuutioi punainen paprika. Leikkaa leipäviipaleista reunat ohuelti pois. Suojaa tarjoiluvati voi- tai leivinpaperisuikaleilla. Lado vadille paahtoleipiä 2 rinnakkain ja 3 peräkkäin. Kostuta leivät sitruunavedellä. Levitä päälle 1/3 osa broileritäytteestä. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. Levitä päälle guacamoledippiä ja ripottele pinnalle paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä broileritäytteellä. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta pinta. Lisää loput broileritäytteestä. Lado loputleivt ja kostuta. Suojaa kakku tuorekelmulla ja foliolla. Pane päälle kevyt paino, esim. leikkuulauta. Nosta kakku kylmään ja anna kostua yön yli. Sekoita guacamoledippi ja ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle. Koristele jääsalaatilla, miniluumutomaateilla, kurkulla, juustolla ja nachorullilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.