P1150864.jpg

KOKONAISENA GRILLATTU NAUDAN SISÄFILEE

n. 1 kg:n pala naudan sisäfileetä

 

marinadi:

1 rkl tomaattipyreetä

4 rkl coca colaa

4 rkl viskiä

4 rkl oliiviöljyä

2 rkl worchestershirekasiketta

2 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia

2 tl Nomu BBQ Rub-mausteseosta

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl suolaa

2 tl savustettua paprikajauhetta

2 valkosipulinkynttä silputtuna

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa.  Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista

 

VISKI-MAUSTEVOI

150 g voita

2 cl viskiä

1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta

1 valkosipulinkynsi silputtuna

 

Sekoita muut ainekset pehmeän voin joukkoon. Kääri pötköksi leivinpaperin avulla ja laita jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa voista viipaleita kuumien pihvien päälle.

 

PIPPURIKASTIKE

riittää 2-3 hengelle

 

2 dl kuohukermaa

1 pkt Musta Pekka-juustoa

2 rkl viskiä 

2 rkl häränlihafondi punaviinillä

 

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes juusto sulaa. Tarjoa heti.

Lisäksi meillä oli itse tehtyjä maalaisranskalaisia sekä pekoniin kiedottua parsaa grillattuna. 

Viinilasillinen: Alamos Malbec