KOKONAISENA GRILLATTU NAUDAN SISÄFILEE
n. 1 kg:n pala naudan sisäfileetä
marinadi:
1 rkl tomaattipyreetä
4 rkl coca colaa
4 rkl viskiä
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl worchestershirekasiketta
2 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
2 tl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
2 tl savustettua paprikajauhetta
2 valkosipulinkynttä silputtuna
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista
VISKI-MAUSTEVOI
150 g voita
2 cl viskiä
1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 valkosipulinkynsi silputtuna
Sekoita muut ainekset pehmeän voin joukkoon. Kääri pötköksi leivinpaperin avulla ja laita jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa voista viipaleita kuumien pihvien päälle.
PIPPURIKASTIKE
riittää 2-3 hengelle
2 dl kuohukermaa
1 pkt Musta Pekka-juustoa
2 rkl viskiä
2 rkl häränlihafondi punaviinillä
Mittaa ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes juusto sulaa. Tarjoa heti.
Lisäksi meillä oli itse tehtyjä maalaisranskalaisia sekä pekoniin kiedottua parsaa grillattuna.
Viinilasillinen: Alamos Malbec
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.