GRILLATUT LOHIMEDALJONGIT
4 lohimedaljonkia
oliiviöljyä
makeaa chilikastiketta
suolaa ja mustapippuria myllystä
Sekoita mausteet ja sivele esim. pullasudilla medaljonkien molemmille puolille. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Grillaa medaljongit kypsiksi.
KASVISNYYTIT
4 kpl
1 pss Aurinkokasviksia (pakaste)
1 kesäkurpitsa paloiteltuna
ripaus suolaa myllystä
1 Chili Musta Pekka-tuorejuusto murustettuna
reilun kokoinen viipale valkosipuli-persiljavoita
Jaa ainekset neljään folioon ja kääri nyyteiksi. Grillaa, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
VALKOSIPULI-PERSILJAVOI
200 g pehmeää voita
3-4 valkosipulinkynttä puristettuna
reilusti tuoretta persiljaa silputtuna
Sekoita ainekset ja kääri leivinpaperin avulla pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan. Voi säilyy n. viikon verran jääkaapissa. Jos säilytät pitempään, viipaloi se ja pakasta.
Viinilasillinen: Tausendhügel Dry Riesling
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.