P1150843.jpg

GRILLATUT LOHIMEDALJONGIT

4 lohimedaljonkia

oliiviöljyä

makeaa chilikastiketta

suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Sekoita mausteet ja sivele esim. pullasudilla medaljonkien molemmille puolille. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.  Grillaa medaljongit kypsiksi. 

 

KASVISNYYTIT

4 kpl

 

1 pss Aurinkokasviksia (pakaste)

1 kesäkurpitsa paloiteltuna

ripaus suolaa myllystä

1 Chili Musta Pekka-tuorejuusto murustettuna

reilun kokoinen viipale valkosipuli-persiljavoita

 

Jaa ainekset neljään folioon ja kääri nyyteiksi. Grillaa, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

 

VALKOSIPULI-PERSILJAVOI

200 g pehmeää voita

3-4 valkosipulinkynttä puristettuna

reilusti tuoretta persiljaa silputtuna

 

Sekoita ainekset ja kääri leivinpaperin avulla pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan. Voi säilyy n. viikon verran jääkaapissa. Jos säilytät pitempään, viipaloi se ja pakasta. 

 

Viinilasillinen: Tausendhügel Dry Riesling