P1150688.jpg

KOKONAISENA GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE

1 porsaan sisäfilee (n. 500 g)

 

marinadi:

4 rkl coca colaa

4 rkl viskiä

4 rkl oliiviöljyä

2 rkl worchestershirekasiketta

2 rkl juoksevaa hunajaa

1 tl savuchilijauhetta

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

1 tl savustettua paprikajauhetta

2 valkosipulinkynttä puristettuna

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.

 

Lisukkeeksi grillasimme kasvisvartaita, pekoniin käärittyjä viherpippuri sulatejuustolla täytettyjä herkkusieniä ja pekoniin kiedottua parsaa.

 

Viinilasillinen: KWV Classic Collection Pinotage