P1150856.jpg

MUSTIKKAPIIRAKKA

 

pohja:

2 1/2 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeri

1  1/2 dl sokeria

100 g voita sulatettuna

1 dl kermaa

1 kananmuna

 

 

 

 

täyte:

2 prk (á 250 g) mascarponea

1 dl kermaa

2 kananmunaa

1 dl sokeria

1 tl vaniljajauhetta

 

 

 

pinnalle:

1/2 l mustikoita

 

 

 

Tämä on maailman nopein piiras 😊. Sekoita kaikki pohjan ainekset kulhossa puuhaarukalla. Kaada taikina voideltuun piirasvuokaan. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset samassa kulhossa samalla puuhaarukalla ja kaada pohjan päälle vuokaan. Ripottele pinnalle mustikat. Paista piirasta 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua, jotta täyte ehtii hyytyä.