P1150698.jpg

MARINOIDUT JÄTTIKATKARAVUT

200 g raakoja tiikerirapuja (pakaste)

 

marinadi:

1/2 dl sitruunan makuista oliiviöljyä

1 sitruunan raastettu kuori

1/2 sitruunan mehu

3 valkosipulinkynttä silputtuna

1/2 dl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)

mustapippuria myllystä

1 tl suolaa

 

Sekoita marinadin ainekset ja kääntele joukkoon sulatetut ravut. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Grillaa kypsiksi,  dippaile limekastikkeeseen ja nauti. =)

 

LIMEKASTIKE

2 dl kreikkalaista jogurttia

1 tl sitruunan makuista oliiviöljyä

1 rkl limen mehua

1/2 tl suolaa

2-3 tl sokeria

limepippuria myllystä

 

Sekoita ainekset, maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.

Lisäksi tarjolla oli grillattuja suolalla ja mustapippurilla maustettuja lohimedaljonkera Poppamiehen Savuomena-kastiketta sekä avokadoa. Ruokajuomana Devil's Rock Riesling.