HUMMERI-LOIMULOHIGRATIINI
2 annosta
1 hummerin lihat (kokonainen hummeri painoi n. 300 g)
n. 300 g loimulohta
suolaa ja mustapippuria myllystä
200 g Viola Rapu-tuorejuustoa
Chili Explosionia myllystä
mustapippuria myllystä
pinnalle:
vastaraastettua parmesan-juustoa
Laita hummerinlihat ja loimulohi pieneen, voideltuun, uunin kestävään vuokaan. Pyöräytä päälle hiukan suolaa ja mustapippuria myllystä. Sekoita kulhossa tuorejuuston joukkoon mausteet. Levitä kala- ja hummeripalojen päälle vuokiin. Ripottele pinnalle parmesanraastetta. Laita 225 asteiseen uuniin n. 15 minuutiksi, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Lisäksi perunapalleroita pakastealtaasta ja palanpainikkeena Soligo Prosecco Brut.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.