P1150779.jpg

P1150782.jpgP1150783.jpg

HUMMERI-LOIMULOHIGRATIINI

2 annosta

 

1 hummerin lihat (kokonainen hummeri painoi n. 300 g)

n. 300 g loimulohta

suolaa ja mustapippuria myllystä

 

200 g Viola Rapu-tuorejuustoa

Chili Explosionia myllystä

mustapippuria myllystä

 

pinnalle:

vastaraastettua parmesan-juustoa

 

Laita hummerinlihat ja loimulohi pieneen, voideltuun, uunin kestävään vuokaan. Pyöräytä päälle hiukan suolaa ja mustapippuria myllystä. Sekoita kulhossa tuorejuuston joukkoon mausteet. Levitä kala- ja hummeripalojen päälle vuokiin. Ripottele pinnalle parmesanraastetta. Laita 225 asteiseen uuniin n. 15 minuutiksi, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

 

Lisäksi perunapalleroita pakastealtaasta ja palanpainikkeena Soligo Prosecco Brut.