KÄÄRETORTTU CAPPUCCINO-MANSIKKA-TÄYTTEELLÄ
kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1 prk mascarpone-juustoa
1 dl cappuccino-jauhetta
sokeria maun mukaan
1 l tuoreita mansikoita paloiteltuna
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille, johon olet ripotellut sokeria.
Sekoita kermavaahdon joukkoon mascarpone ja cappuccino-jauhe ja mausta maun mukaan sokerilla. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle ja ripottele päälle pilkotut mansikat. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Siivilöi pinnalle tomusokeria ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.