P1150745.jpg

KÄÄRETORTTU CAPPUCCINO-MANSIKKA-TÄYTTEELLÄ

kääretorttupohja:

4 kananmunaa

1 1/2 dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

TÄYTE:

2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

1 prk mascarpone-juustoa

1 dl cappuccino-jauhetta

sokeria maun mukaan

1 l tuoreita mansikoita paloiteltuna

 

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille,  johon olet ripotellut sokeria. 

Sekoita kermavaahdon joukkoon mascarpone ja cappuccino-jauhe ja mausta maun mukaan sokerilla. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle ja ripottele päälle pilkotut mansikat. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Siivilöi pinnalle tomusokeria ja koristele tuoreilla mansikoilla.