Helmikuu%202012%20023.jpg

SUKLAA-KOOKOSKAKKU
pohja:
100 g kaurakeksejä
1/2 dl kookosjauhetta
25 g voita sulatettuna
1/2 dl pullomargariinia

täyte:
2 1/2 dl kuohukermaa vaahdotettuna vaahdotettuna
2 prk (á 200g) kookoskermaa
1 prk (250 g) Mascarpone
1/2 dl tomusokeria
6 liivatelehteä
1/2 dl kiehuvan kuumaa vettä
200 g Fazerin tummaa suklaata

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi. Jauha keksit monitoimikoneessa. Lisää sekaan kookosjauhe ja rasva. Aseta reunavuoka tarjoilulautaselle ja panele keksiseos kakun pohjaksi vuoan reunojen sisään. Sekoita kermavaahdon joukkoon kookoskerma, tuorejuusto ja tomusokeri. Sulata suklaa mikrossa. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne 1/2 dl:n kuumaa vettä. Kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon varovasti sulatettu suklaa. Kaada seos pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.