CHILI-KASTIKE:
150 g creme fraiche
1/2 dl makeaa chilikastiketta
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
chili explosion myllystä
Sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
RAPEAT KUHA-KATKARAPUPIHVIT
300 g kuhafileetä
1 pss (180 g) katkarapuja
1 valkosipulin kynsi
2 munan keltuaista
1/2-1 dl kuohukermaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 mm cayennepippuria
chili explosion myllystä
leivitykseen:
n. 1 dl panko-jauhoja
paistamiseen:
rypsiöljyä
Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja soseuta tasaiseksi massaksi. Muotoile pihveiksi ja kääntele panko-jauhoissa. Paista rapeaksi öljyssä, öljyä saa olla reilusti (n. sentin kerros) pannulla. Laita kypsät pihvit lautaselle 2-3 kertaisen talouspaperipalan päälle jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Tarjoia esim. lohkoperunoiden ja avokadon kera.
Viinilasillinen: Steininger Riesling 2013
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.