Aloita kastikkeesta:
CHILIKASTIKE:
150 g creme fraiche
1/2 dl makeaa chilikastiketta
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
chili explosionia myllystä
Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
LOHKOPERUNAT:
5 rosamundaa
oliiviöljyä
chili-hiutalesuolaa
Pese perunat hyvin juuresharjalla. Leikkaa lohkoiksi. Mausta öljyllä ja suolalla. Kypsennä ss5 asteisessa uunissa n. 30 min.
PANKO-JAUHOSSA LEIVITETTYÄ BROILERIA
2 broilerin ohutleikettä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 kananmuna
1 dl panko-jauhoja
6-8 grillivarrasta
rypsiöljyä paistamiseen
Leikkaa broilerfileet 3-4 osaan pitkittäin (fileiden koosta riippuen). Mausta suolalla ja mustapippurilla. Riko kananmuna lautaselle ja sekoita vispilällä rakenne rikki. Mittaa panko-jauhot toiselle lautaselle. Tunge varrastikut pitkittäin kanafileiden sisään. Kierittele sitten ensin kananmunassa ja sen jälkeen panko-jauhoissa. Kuumenna paistinpannu ja laita siihen reilusti öljyä (sentin kerros). Paista broilervartaat kauniin värisiksi ja laita sitten hetkeksi lautaselle, jossa on 2-3 talouspaperinpalaa päällekkäin. Näin ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
Viinilasillinen: Devil´s Rock Riesling
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.