Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2014%2

KANTARELLI-CARBONARA A´LA MAKUNYSTYRÄ

2 valkosipulin kynttä silputtuna

1 sipuli silputtuna

1 l kantarelleja silputtuna

nokare voita

1 pkt pekonia silputtuna

1 dl kuivaa valkoviiniä

Falksaltin Gourmet-suolaa, joka sisältää kuivattua herkkutattia

mustapippuria myllystä

n. 1 tl kuivattua timjamia

2 keltuaista

2 dl kuohukermaa

1 dl vastaraastettua parmesaania

250 g tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)

 

Paista sipuli- ja kantarellisilppuja voissa miedolla lämmöllä, lisää valkoviini ja mausteet ja anna hautua kannen alla pastan keittämisen ajan. Paista silputtu pekoni rapeaksi ja sekoita sieni-sipulisilpun joukkoon. Sekoita kerma ja parmesan-raaste keltuaisten joukkoon. Valuta keitetty pasta siivilässä ja lisää se pekoni-sieniseokseen pannulle. Kaada sekaan kerma-keltuaisseos ja sekoittele lastalla hetki. Tarjoile vastaraastetun parmesaanin kera.

Viinilasillinen: Savia Viva Organic A Tinto, vanha kuva, tuotekuvaus on näemmä ehtinyt muuttua. Lieneekö viini sitten eri valmistuserästä...