KANTARELLI-CARBONARA A´LA MAKUNYSTYRÄ
2 valkosipulin kynttä silputtuna
1 sipuli silputtuna
1 l kantarelleja silputtuna
nokare voita
1 pkt pekonia silputtuna
1 dl kuivaa valkoviiniä
Falksaltin Gourmet-suolaa, joka sisältää kuivattua herkkutattia
mustapippuria myllystä
n. 1 tl kuivattua timjamia
2 keltuaista
2 dl kuohukermaa
1 dl vastaraastettua parmesaania
250 g tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
Paista sipuli- ja kantarellisilppuja voissa miedolla lämmöllä, lisää valkoviini ja mausteet ja anna hautua kannen alla pastan keittämisen ajan. Paista silputtu pekoni rapeaksi ja sekoita sieni-sipulisilpun joukkoon. Sekoita kerma ja parmesan-raaste keltuaisten joukkoon. Valuta keitetty pasta siivilässä ja lisää se pekoni-sieniseokseen pannulle. Kaada sekaan kerma-keltuaisseos ja sekoittele lastalla hetki. Tarjoile vastaraastetun parmesaanin kera.
Viinilasillinen: Savia Viva Organic A Tinto, vanha kuva, tuotekuvaus on näemmä ehtinyt muuttua. Lieneekö viini sitten eri valmistuserästä...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.