KATKARAPUKUORRUTETUT LOHIMEDALJONGIT
4 lohimedaljonkia
suolaa ja mustapippuria myllystä
kuorrutus:
200g katkarapuja
200g Viola Rapu-tuorejuustoa
reilusti tillisilppua
sitruuna- tai limemehua
suolaa
sitruuna- tai limepippuria
pinnalle parmesan-raastetta
Laita medaljongit voideltuun uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä seos medaljonkien päälle vuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Ripittele kypsennyksen loppupuolella päälle reilusti parmesan-raastetta.
TULISET BATAATTILOHKOT
2 bataattia
chilimaustettua oliiviöljyä
gourmet-suolaa
Chili Explosionia myllystä
Pese bataatit hyvin juuresharjalla ja leikkaa ne lohkoiksi. Sivele lohkojen pintaan öljyä ja mausta suolalla ja chillä. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia. (Tämä onnistuu samaan aikaan medaljonkien kanssa, kun laittaa uunipellille leivinpaperin, sen päälle medaljonkivuoan ja vuoan viereen batataattilohkot.)
lisäksi:
Mimosamunat: (ohje leikattu jostain lehdestä vuosien takaa)
(6 hengelle)
6 kananmunaa
2 rkl majoneesia
1 tl väkiviinaetikkaa
1 tl sinappia
1 tl sokeria
ripaus suolaa
Keitä kananmunat (8-10 min) ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori munat ja puolita ne pituussuunnassa. Poista keltuaiset ja hienonna ne kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon loput ainekset ja lusikoi seos munanpuolikkaisiin.
lisäksi: avokadoviipaleita
Viinilasillinen: La-Vis Intaglio Chardonnay Sauvignon Blanc 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.