TOMAATTINEN JAUHELIHAKEITTO
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
oliiviöljyä
400 g paistijauhelihaa
2 sellerin vartta silputtuna
1 pss (300g) Apetit Aurinkokasviksia (pakaste)
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
1 l tomaattimehua
2 dl kierrepastaa
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
2 rkl oreganoa
2 tl basilikaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 tl pippurisekoitusta
2 rkl vasikanfondia
Kuullota sipulisilppuja öljyssä, kunnes ne hieman pehmenevät, älä ruskista. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää kasvikset ja kuullota vielä hetki. Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää loput ainekset ja anna kiehua puolisen tuntia. Tarjoa hyvän leivän kera.
Viinilasillinen:Mezzomondo Negroamado
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.