MUNAKASRULLA
3 munaa keltuaiset ja valkuaiset erotettuina
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1/4 tl valkopippuria
1 tl suolaa
täyte:
1 l kantarelleja silputtuna
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
nokare voita
1 pkt (170 g) Amerikan pekonia silputtuna
timjamia
tattisuolaa
mustapippuria myllystä
200 g kantarellituorejuustoa
rullan gratinointiin:
1 pss (70g) parmesanraastetta
Sekoita munakastaikinan keltuaisiin maito, jauhot, mausteet ja vaahdoksi vatkatut valkuaiset. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 20 min. Valmista sillä välin täyte. Paista silputtuja kantarelleja ensin hetki kuivalla pannulla, jotta ylimääräinen neste haihtuu. Lisää sitten nokare voita ja silputut sipulit, mausta ja paista n. 10 minuuttia. Siirrä lautaselle ja paista silputtu pekoni rapeaksi. Lisää kantarelli-sipulisilppu pekonin sekaan ja sulata joukkoon tuorejuusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Kumoa kypsä munakaslevy leivinpaperin päälle. Levitä täyte munakaslevyn päälle ja rullaa se. Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi 225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.