TULINEN KIINALAISTYYPPINEN NAUDANLIHAWOK
loraus wok-öljyä
2 makeaa sipulia paloiteltuna
3 valkosipulinkynttä silputtuna
1/2 prk inkivääritahnaa
3-4 mietoa tuoretta punaista chiliä silputtuna (poista siemenet)
400 g naudan sisäfileetä ohuina suikaleina
1 pss Findus Wok Classic-pakastevihanneksia
1 pieni kesäkurpitsa kuutioituna
1 punainen suippopaprika paloiteltuna
1 keltainen paprika paloiteltuna
1 1/2 rkl maizenaa + 1 dl kylmää vettä suurustukseen
1 rkl fariinisokeria tai jotain muuta rummaa sokeria
suolaa
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl makeaa soijaa (Ketjap Manis)
1 prk tomaattipyreetä
2-3 tl kalakastiketta
1 rkl limemehua
sichuaninpippuria myllystä
1 tl korianterijauhetta
1 tl juustokuminaa
Kuullota sipuleita ja cliliä öljyssä wok-pannussa. Lisää lihasuikaleet ja paista kypsiksi. Lisää inkivääritahna ja kääntele lastalla seosta minuutin verran. Lisää kasvikset ja paista välillä sekoitellen, kunnes pakastekasvikset ovat sulaneet. Suurusta. Lisää mausteet ja anna hautua kannen alla riisin keittämisen ajan. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
Tarjoa ruoka keitetyn jasmiiniriisin kera.
Viinilasillinen: Collage Cabernet Sauvignon Petite Sirah
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.