P1130838.jpg

KEBAB-PIIRAS

 

pohja:

1 dl perunasosejauhetta

2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

100 g pehmeää voita

1 dl kylmää vettä

 

täyte:

1 sipuli silputtuna 

2 valkosipulinkynttä silputtuna 

tilkka oliiviöljyä 

200 g paprika-chilituorejuustoa

1 prk Creme Bonjour Cuisine paprika-chili fraichea

1 prk tomaattipyreetä 

2 kananmunaa 

100 g kebablihaa 

1 keltainen paprika kuutioituna

150 g Mustaleima Emmental-raastetta 

1 tl paprikajauhetta 

mustapippuria myllystä 

Chili Explosionia myllystä 

 

pinnalle:

Mustaleima Emmental-raastetta 

 

Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. 


Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.