KEBAB-PIIRAS
pohja:
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g pehmeää voita
1 dl kylmää vettä
täyte:
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
tilkka oliiviöljyä
200 g paprika-chilituorejuustoa
1 prk Creme Bonjour Cuisine paprika-chili fraichea
1 prk tomaattipyreetä
2 kananmunaa
100 g kebablihaa
1 keltainen paprika kuutioituna
150 g Mustaleima Emmental-raastetta
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
pinnalle:
Mustaleima Emmental-raastetta
Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.