KANA-CAESARSALAATTI A'LA MAKUNYSTYRÄ
rucolaa, vuonankaalia ja jääsalaattia
kuivattua oreganoa
kurkkua
miniluumutomaatteja
itse marinoitu broilerin rintafilee (ohje alla)
parmesan-lastuja
1 täysjyväpaahtoleipäviipale paahdettuna ja kuutioituna
Saarioisten Caesar-salaattikastiketta
herneenversoja
MARINOIDUT BROILERFILEET
1 pkt (350 g) ohuita broilerfileitä
marinadi:
2 rkl jallusinappia tai jotain muuta makeaa sinappia
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
1 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl roseepippurirouhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
Anna broilerfileiden marinoitua yön yli ja grillaa tai paista ne 225 asteisessa uunissa kypsiksi (n. 15-20 min).
Viinilasillinen Wolfberger Riesling-Pinot Gris 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.