Ruokia%20ja%20leivonnaisia%20tammikuu%20

KANA-CAESARSALAATTI A'LA MAKUNYSTYRÄ

 

rucolaa, vuonankaalia ja jääsalaattia

kuivattua oreganoa

kurkkua

miniluumutomaatteja

itse marinoitu broilerin rintafilee (ohje alla)

parmesan-lastuja

1 täysjyväpaahtoleipäviipale paahdettuna ja kuutioituna

Saarioisten Caesar-salaattikastiketta

herneenversoja

 

 

 

 

MARINOIDUT BROILERFILEET

 

1 pkt (350 g) ohuita broilerfileitä

 

 

marinadi:

2 rkl jallusinappia tai jotain muuta makeaa sinappia

3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia

4 rkl oliiviöljyä

4 rkl kuivaa valkoviiniä

2 valkosipulinkynttä puristettuna

1 tl paprikajauhetta

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl roseepippurirouhetta

1 tl suolaa

1/2 tl chilijauhetta

 

 

 

 

Anna broilerfileiden marinoitua yön yli ja grillaa tai paista ne 225 asteisessa uunissa kypsiksi (n. 15-20 min).

 

Viinilasillinen Wolfberger Riesling-Pinot Gris 2012