Coq au vin a'la Makunystyrä
1 pkt (170g) Amerikan pekonia silputtuna
200 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna
nokare voita
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 pss banaanishalottisipuleita viipaloituna
3 maustamatonta kanankoipea
3 rkl vehnäjauhoja
1 prk tomaattipyreetä
2 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl kuivattua rakuunaa
1 rkl chilijauhetta
3 tl mustapippurirouhetta
2 1/2 tl suolaa
1 1/2 plo punaviiniä
Paista pekonisilppu rapeaksi. Paista herkkusieniviipaleet voissa. Paista myös sipulit voissa. Kääntele kanankoivet vehnäjauhoissa ja paista nekin voissa. Laita kaikki ainekset pataan ja anna kiehua hiljalleen 1,5-2 tuntia.
Viinilasillinen: Les Carabénes Pinot Noir 2012(ei maistunut miltään, en osta toiste, kuulosti hyvältä mutta marjamehussakin on enemmän makua, pettymys)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.