RIISTAKÄRISTYS A'LA MAKUNYSTYRÄ
nokare voita
1 pkt (480 g) Pirkan nopea riistakäristys-lihaa
2 pkt (á 170 g) HK Amerikan pekonia silputtuna
2 isoa sipulia silputtuna
mustapippuria myllystä
tattisuolaa (Falksaltin Gourmet-suola, jossa on kuivattua herkkutattia)
Meiran metsäistä lihamaustetta myllystä
mustapippuria myllystä
timjamia
2 rkl riistafondia
1 pint tummaa lagerolutta (Rainbow)
Paista jäinen käristysliha voissa pannulla ja siirrä lautaselle odottamaan. Paista pekonisilppu omassa rasvassaan ja siirrä se käristyslihan sekaan odottamaan. Kuullota myös sipulisilppu. Sekoita kaikki ainekset pannulla ja anna hautua kannen alla n. tunti. Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.
Viinilasillinen: Casillero del Diablo Reserva Shiraz
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.