KANTARELLIKASTIKE
voita
1 sipuli silputtuna
1 iso valkosipulinkynsi silputtuna
1 l kantarelleja silputtuna
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
mustapippuria myllystä
timjamia
Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa (myydään Tampereella Keittiöelämää-liikkeessä)
2 rkl sherryä
200 g kantarellituorejuustoa
Kuullota voissa sipulit ja kantarellit. Lisää mausteet sekä viini ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja anna hautua kannen alla n. 15 min. Käännä levy pois päältä ja lisää sherry ja tuorejuusto. Anna juuston sulaa joukkoon välillä sekoitellen.
PARMESAN-LEIVITETYT KUHAFILEET
n. 500 g kuhafileitä
1 kananmuna
1 dl parmesan-raastetta
1 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
2 tl sitruunapippuria
Sekoita kananmunan rakenne rikki lautasella. Sekoita toisella lautasella parmesan-raaste, korppujauhot, suola ja pippuri. Jos kuhafileet ovat isoja, puolita ne. Kääntele kuhafileet ensin kananmunassa ja sitten parmesan-korppujauhoseoksessa. Paista voissa pannulla kypsiksi.
Tällä kertaa meillä oli lisäkkeenä kaupan pakastealtaan perunapalleroita (pommes noisettes), sekä Alsacen Rieslingiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.