Ruokia%20ja%20leivonnaisia%20tammikuu%20

TONNIKALAPASTA

1 sipuli silputtuna

2 valkosipulinkynttä silputtuna

loraus oliiviöljyä

2 prk tonnikalaa tomaatissa

1 1/2 dl kuivaa valkoviiniä

2 prk tomaattipyreetä

1 prk tomaattimurskaa

2-3 tl sokeria

2 tl suolaa

2 tl mustapippurirouhetta

1 rkl oreganoa

1 tl paprikajauhetta

chili explosionia myllystä


lisäksi:
250 g simpukkapastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)


tarjoiluun:
vastaraastettua parmesan-juustoa

 

Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää viini ja anna kiehahtaa Lisää loput ainekset ja anna kiehua hiljalleen kannen alla puolisen tuntia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta se ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa parmesan-raasteen kera.

 

Viinilasillinen: Rapujè 2012