TONNIKALAPASTA
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
2 prk tonnikalaa tomaatissa
1 1/2 dl kuivaa valkoviiniä
2 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
2-3 tl sokeria
2 tl suolaa
2 tl mustapippurirouhetta
1 rkl oreganoa
1 tl paprikajauhetta
chili explosionia myllystä
lisäksi:
250 g simpukkapastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
tarjoiluun:
vastaraastettua parmesan-juustoa
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää viini ja anna kiehahtaa Lisää loput ainekset ja anna kiehua hiljalleen kannen alla puolisen tuntia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta se ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa parmesan-raasteen kera.
Viinilasillinen: Rapujè 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.