JUUSTOINEN LOHIPASTA
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
loraus sitruunan makuista oliiviöljyä
250-300 g sitruunamarinoituja lohisuikaleita
1/ 2 dl kuivaa valkoviiniä
1-2 tl limen mehua
1 dl parmesaaniraastetta
1 dl kuohukermaa
1 tl hunajaa
1 rkl ketjap manis-soijaa
1 rkl sinappia
mustapippuria
maun mukaan chili explosion maustesekoitusta
suolaa
nippu tilliä silputtuna
200 g Viola Rapu-tuorejuustoa
Lisäksi:
250 g pastaa (keittämätön)
Kuori ja silppua sipulit pieneksi. Kuulota sipulisilppua tilkassa ruokaöljyä ja lisää lohisuikaleet. Ruskista suikaleita noin reilu 5 min. Lisää loput ainekset tuorejuustoa lukuunottamatta. Sekoita ja anna hautua noin 5 minuuttia. Nosta liedeltä ja lisää tuorejuusto ja tillisilppu. Sekoita. Huom! älä kuumenna kastiketta enää kun olet lisännyt tuorejuuston tai se juoksettuu. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Pasta kiehuu samalla kun valmistat kastikkeen. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Ripottele päälle parmesaania
Viini: La-Vis Intaglio Chardonnay Sauvignon Blanc 2012 (7,88€, Italia)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.