Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2023.11.2013%

BROILERPIIRAS

 

pohja:

100 g huoneenlämpöistä voita

1 dl perunasosejauhetta

2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

1 dl kylmää vettä

 

 

täyte:

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 sipuli silputtuna

loraus oliiviöljyä

1 pkt maustamattomia broilerin fileesuikaleita

1 tuore chili silputtuna  (poista siemenet)

1/2-1 palaa Aurajuustoa (maun  mukaan)

1 prk ananaspaloja valutettuna

1 prk (2,5 dl) Creme Bonjour Cuisine paprika-chili

1 prk (200 g) Creme Bonjour chilituorejuustoa

2 kananmunaa

3 dl voimakasta juustoraastetta (mulla oli 1 dl parmesania, 1 dl pecorinoa ja 1 dl punaleima emmentalia)

mustapippuria myllystä

 

 

pinnalle:

juustoraastetta (esim.punaleima emmentalia)

miniluumutomaatteja puolitettuina

 

 

Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Kuullota sipulisilput öljyssä, lisää broilersuikaleet ja paista kypsäksi. Sekoita joukkoon silputtu chili. Levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele päälle murennettua Aurajuustoa ja ananaspaloja. Sekoita täytteen loput ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja painele pintaan halkaistuja miniluumutomaatteja. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.