PENNE GARBONARA A'LA MAKUNYSTYRÄ
250 g penneä
1 pkt (170g) Amerikan pekonia
4 keltuaista
1/2 dl kuohukermaa
70 g raastettua parmesan-juustoa
reilusti mustapippuria myllystä
suolaa myllystä
tarjoiluun:
raastettua parmesan-juustoa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekoni rapeaksi oliiviöljyssä ja laita paistetut siivut lautaselle talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy paperiin. Sekoita keltuaiset ja kerma keskenään isossa lasi- tai teräskulhossa, lisää parmesan-raaste sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Valuta kypsä pasta siivilässä ja sekoita se kulhoon kerma-keltuaisseoksen joukkoon. Murustele sekaan myös pekonit. Tarjoile heti parmesan-raasteen ja hyvän punaviinin kera.
Viinilasillinen: Tommasi Le Prunée Merlot 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.